søndag, juni 07, 2009

Litt av kvart.

Pinsafta fikk vi vere med i bryllaupet til Camilla og Mathias (kolega av Kjell Ivar) Her ser vi paret på kyrkjetrappa i Ålhus kyrkje. Dei fikk ein fin dag der sommaren kom tilbake etter ei veke med gråver.


1. Pinsdag kjørte vi til Bergen med flyttelasset til Britt Merete. Ho har fått seg leilihet i Bergen. Vi fekk ein fin kveld på Sotra , vakker solnegang tatt frå varandaen til janne Mari og Geir Morten.


2. pinsdag fikk vi ein fin morgon / føremiddag ute i sola Janne Mari og Nathalie ved frukost bordet.


Mange stakk innom til ein kopp kaffi, her er tante Britt, tante Eldrid og onkel Lars kommen på besøk. mange andre var og innom.


Nathalie vart 7 månader denne dagen og her er det kos på bestefar sitt fang. Ser fornøgde ut begge to.



Fredag 5. juni var det tur til stølen til Signe i Fagredalen. Som vanli vart vi tatt godt imot, her gjer Signe klar rømmegrøten.



Her er dei damene som kom i år + Johan han hadde tatt turen opp med mamma sSolveig.



Jenny var også med og her kosar vi oss med rømmegrøt. det smakte godt og ikkje minst i slike omgivelsar . Kjekt at det ennå finst slike gamle stølshus .


Johann og " tante " Bente kosar seg i kveldssola før han skulle heim med sim mor.


Signe lagar det alltid koseli til når vi kjem på besøk. Fint med fjellyng i vinduet og fin utsikt over vatnet. Fin kveld og vi hadde ein fin tur nedover i solnedgangen. Her er det fint og ta seg ein kveldstur visst du ikkje har vert her oppe.



Ingen kommentarer: