søndag, desember 17, 2006

Snart jul

Kor mange gonger vi har skrive at vekene går fort og at vi er seine med bloggen osv., får de som les dette, berre ta for det det er.
Vekas store hending på fleire måtar, var julekonserten i går kveld. Det vart ein flott kveld med mange menneske. Vi skal jo vere ei kyrkje for alle skandinavar her nede. Det hadde til fullt mon svenskane oppdaga. Det var 80-90 svenskar utav 110 tilhøyrarar. Om det er at svenskane er meir kulturelt bevisste skal eg ikkje seie, men var litt overaska over at dei vart så mange fleire enn oss frå Norge. (slik var det visst i fjor også).

Fekk til fulle røynt at plassen vi disponerer, er alt for liten til slike tilstelningar. At det også vart lagt opp til middagsbuffè til så mange er eit kunststykke for seg sjølv å få til. Det viser litt om godt arbeid. Husmor hadde sove berre 2 timar natta til laurdag. hadde jobba mesteparten. Så når laurdagen i tillegg er grautdag ofte for ca.60 stk. + besøk med graut på sjukehus, så er det svært imponerande.

På konserten hadde vi ei blanding av solistiske ting og fellessongar (julesongar). Folk likte seg og "takka og bukka". Etter 14 timars arbeidsdag var oppvask og opprydding ferdig og vi kunne dra heim til ei god natt med sømn.

At det er berre ei veke til jul og besøk av våre barn, er noko uverkeleg, Men heldigvis sant. Lyt imorgon prøve få ut litt jule-mail til vener og familie.

Ha ei god veke.

Ingen kommentarer: