torsdag, oktober 12, 2006

På øytur

Med helga hadde vi fri både søndag og måndag. Vi drog difor søndag morgon saman med Mani til Ban Phe, ein liten havneby ca. ein times køyring sørover frå Pattaya. Der tok vi båt over til Koh Samet, ei øy som har mange fine, kvite strender. På tross av regntid og få dagar med sol, hadde vi denne dagen passeleg med sol også for oss "nordbuarar". Men sjølv om sola ikkje var så sterk, så kjende vi at det vart meir enn vi hadde hatt på ei stund. Vi kosa oss og slappa av. Vatnet er utruleg varmt og godt, må nærme seg 30 grader.
Bilde er frå stranda vi var på Anne Grete og Mani står litt og lurer på kvar vi skal strande. Turistinfo stemmer ikkje alltid med det verkelege, men det vart ein fin tur for det. Mest spesielt var det kanskje å bli frakta på desse pickup-drosjene frå kaia på ein veg som likna mest på ein svært dårleg norsk skogsveg. Bra gjort at alle kom fram utan at nokon vart slengt av.
På tirsdag hadde vi gravferd frå ein båt utanfor Pattaya. Ein nordmann som budde her døydde av kreft og hadde ønskje om å få oska strødd på havet. Borna var komt frå Norge og vener her i Pattaya møtte godt opp, så vi var totalt 44 stk. Ei nokså spesiell oppleving å vere "klokkar" på ein slik sermoni. Trur neppe det vert så ofte.

Ingen kommentarer: