torsdag, oktober 05, 2006

Regntid

Vekene går fort og det skjer mykje nytt for oss endå. Endå har vi mykje overskya vèr, men regn kjem det mest om natta. Temperaturen er framleis opp mot 30 grader, men det merkar vi ikkje så mykje til når sola ikkje er så mykje framme. Om 2-3 veker er det på hell med regntida. Frå november til februar er det visst mest stabilt og fint ver med temperaturar som dei fleste syns er ok.
Om fredagane har vi vår faste handletur på ein av sentra her i by'n.
Carrefour (bilde) har eit utruleg utval på det meste, kanskje spesielt innan matvarer. Med 20-30 kassar skulle dei fleste komme seg ut att med betalte varer relativt fort. I første etj kan vi kjøpe god mat, både thaimat og anna og nyte ein kopp kaffi om vi vil.
Sist søndag hadde vi flott gudsteneste i inngangshallen på kyrkja. Kapellet i 2.etj. tek ikkje så mange, så vi prøvde å lage kyrkjerom nede. Syns vi fekk det flott til med bilde, kross og alterbord med blomster. Ca. 40 stk var møt fram for å vere med på innsetjinga av nyepresten (og oss andre nytilsette). Espen frå hovudkontoret i Bergen føretok den formelle biten av handlinga. Etterpå var det buffè med husmors nydelege rettar. Lyt visst passe oss så det ikkje vert for mykje eting. Får prøve symje det av.

Ingen kommentarer: