lørdag, januar 13, 2007

Samvær og avskjed

Vekene rullar som før, og no er vi tilbake til meir vanlege dagar. Dagen i dag (laurdag) starta med at vi måtte seie farvel til våre kjære. Så bar det i taxi for dei til den nye flyplassen med retur via Moskva. Elles har dagen vore som så mange andre laurdagar med at Anne Grete har vore på "kjerka" som vertskap for gjester som bl.a. vil ha seg risgrynsgraut. 73 stk. var i dag innom. Som skrive om i tidlegare blogg, er vi også på besøk på sjukehus for å tilby ein tallerken med graut for dei skandinavar som ynskjer det. Ei svært hyggjeleg oppgåve.

Forrige fredag fekk vi alle vere med på besøk igjen på den barneheimen Anne Grete og eg var med og delte ut julepresangar på. Born og tilsette hadde møte denne kvelden. Ei sterk oppleving å få sjå og høyre bøn og lovsong på thai! Etterpå vart nokre av oss meir omsverma enn andre. Britt Merete hadde ikkje mindre enn 3 frisørar samtidig.

Kontrasten var nok litt stor til "Elvis Live" i Walking Street der vi var på laurdag-kvelden. Men nokre av oss vart spesielt lagt merke til også denne kvelden. Chris (son til Hans Konrad) fant fort tonen med Kurt Andrè og Lars Eirik. Ein hyggjeleg og avslappande kveld for oss alle.

Søndag bar det til Bangkok for å prøve å sjå om Kurt Andrè kunne få endra retur-billet. Vi visste det skulle gå 2 fly (Aeroflot) tilbake den dagen. Det var fullstendig på lykke og fromme og det såg lenge svært mistrøstig ut. Men med ei mor som ikkje ville gi seg før siste fly hadde letta, steig han ombord på siste fly som sistemann! Ein lukkeleg kar sa farvel til oss og fekk passere passkontroll. Og mor og far stod att, også letta og glade, på tross av avskjed.

Kor mange Starbucks Coffee-ar som har vore besøkt i løpet av ferien, trur eg vert vanskeleg å få oversikt over (spesielt for nokon). Men dagane med familiært samvær har vore gode for oss alle. Riktig ei opplading!


Ha ei god veke!

1 kommentar:

Anonym sa...

Min største lærdom desse to vekene i Thailand er nok at "ein skal høyre på når gamle hundar "gjøyr"!". Takk til mor som skal ha stor del av æra for at eg kom tilbake til studiestart.