søndag, mars 18, 2007

Sesong på hell.

Veka som har gått har vore prega av dei meir daglegdagse gjeremål som vertskap på "kjerka", heimebesøk og sjukebesøk. Merkar nok etter kvart at høgsesong er over, men likevel møter vi stadig nye som kjem innom og som ikkje har vore på besøk før. Også nye fastbuande er å sjå. Då å få tilbakemelding på at møte med sjømannskyrkja gav meirsmak, er utruleg hyggeleg.

Fredag kveld var vi invitert på koseleg middag saman med Manee og husmor. Dei er invitert til Norge ein tur i sommar, og det ser ut for at dei kan komme heim til oss også. Men sidan vi ikkje er heime før 17.juli og dei alt er i Norge 2.juli, seier det seg sjølv at det vert på slutten av reisa deira.

I dag var det ikkje gudsteneste og staben saman med nokre andre drog på "strandhogg" på ei flott strand 50 min. sør for Jomtien. Flott å kunne få vere sammen også på litt ferievis og nyte sol og sjø. Det vert i kvardagen eigentleg svært lite av slikt. Dagen vart avslutta med ein hyggeleg middagsbuffè i Ban Chang på ein restaurant som vert driven av ein nordmann.

Mellom der vi bur og sjømannskyrkja pågår det utviding av gata frå 2-felts til 4-felts vegbane. Thaiar gir seg ikkje så lett, ser det ut for. Personar som har hatt si salsbod med bl.a. heil grilla kylling attmed vegen, sluttar ikkje om det vert vegarbeid rundt dei. Nei, kvifor det. Så lenge gravemaskiner, vegvalsar og vegskraper held nokre meter avstand held salet fram som normalt. Så uthaldande tvilar eg på nokon heime hadde vore!

Ha ei god veke!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fritt for å prøve den støvete heile grilla kyllingen med smak av asiatisk krydderkunst og ein liten desj asfalt på toppen! :)

Anonym sa...

Eg trur eg går for den halve kyllingen, då får "krydderet" trekke litt meir inn i kjøttet og såleis gi meir smak av Thailand ;)

Anonym sa...

eg vil gjerne bestille ein heil kylling ferdigvalsa og klar! Ingenting er bedre enn flatklemt fugl:)