torsdag, januar 28, 2010

Turar til barneheimen

Vi har fått to turar innom barnehjemmet Bang Jing Jai , her er det Khun Piangta som tok imot oss sammen med ein av dei yngste barna.



Barna er veldi tilletsfulle og her er det ein liten gutt som har sjarmert Kjell Ivar , ser ut for at dei kan komunisere.




Her er vi på rommet til ei av dei største jentene , fornøgd og bli sjøl om ho deler rom med to andre.




Denne vesle krabaten kom og ville opp vi kunne smil og sjå på kvarandre med ord forsto vi ikkje kvarandre . Fikk en herli god klem av han.





Første dagen vi var på besøk var dei akkuratt ferdi med middagen. Dei små har sine plikter og her er det ei som skal vaske opp alle talerkane.






Dei elskar og bli tatt bilde av og visst dei kan låne kamera litt så blir det fort mang bilder. Er ikkje dette ein herli gjeng??





Her er ein som skulle vise meg bilen sin , ein liten skøyer var det nok.





Leikeplassen har fått mange fleire leikeapperat som ungane kan bruke og der kosar dei seg etter skule tid.





Stor takk til Hansi som tok oss med endå ein gang. Uten hans hjelp hadde ikkje vi funne fram og han har ordna det slik at vi fekk overlevere pengane som var samla inn heime i haust/vinter.






Vi var glade for og kunne overlevere 74000 bhat. Så får vi håpe at det kan vere eit lite bidrag for og gjere kvardagen lettare for barn og vaksne som bur og jobbar her.





Her ser vi ein gjeng som er glade og takknemlige for at dei får bu på ei trygg og god plass. Vi hadde og med ein heil koffert med nye klær som var gitt av nokre damer på Viksdalen.






Så er dei klare for middag og vi kan vinke" ha det " og håpe på at vi kanskje får komme tilbake neste gang vi kjem til Thailand.














Ingen kommentarer: