søndag, mai 13, 2007

Å herlege måndag!

Måndag er vår faste fridag. I starten måtte vi liksom utnytte dei til opplevingar og til å bli kjende her vi skulle bu såpass lenge. No er det ein meir kjærkommen dag der vi tek det heilt ned og berre gjer minst mogeleg. Godt å ha ein dag å ta seg inn att på.

I og med at det minkar på tida til vi skal heim, har blant anna tida komme for å besøkje skreddar. Eg er ferdig, så denne veka var det Anne Grete sin tur. Det kan av og til verte litt venting. Då kan det i ventetida vere godt med banan-pannekake på strand-promenaden. Kjempegodt, men fali, fali.....

Elles har vi denne veka besøk av to sjukepleiarstudentar frå Diakonova i Oslo. Om ein månad er dei autoriserte sjukepleiarar. Dei har observasjons-praksis (som det heiter) her hos oss. På bildet er Ida med på barnegruppa som Anne Grete og Marie har om torsdagane på ettermiddag. Det er litt mindre born no det er sommarferie her nede. Men skulen tek til att i morgon.

Her om dagen kom det ein knivslipar forbi kyrkja, då var det fram med alle knivar og sakser som fanst på kjøkken og kontor. Trur han fekk seg ei bra dagsløn. Dei er ikkje så kravstore slike karar. Har med seg slipekrakken og gode bryne. Smilande og fornøgd over at vi hadde noko som trong slipast. Bukka og takka på den flotte måten thaiar gjer det: med handflatene mot kvarandre med fingrar peikande oppover framfor bryskassen samtidig som ein bukkar (ganske djupt) mot fingertuppane.

I dag har vi hatt gudsteneste (kl.17.00) med norsk kveldsmat/buffè på menyen etterpå. (mor's bidrag var ferske bollar). Menyen vart krona med riskrem og kaffi kaker som "dessert".
Ha ei god veke!






Ingen kommentarer: