søndag, juni 24, 2007

Jonsok

I går kveld vart jonsok-afta feira i Norge (etter døyparen Johannes, fødd eit halvt år før Jesus). Vi knyter jo det til midtsommar og solsnu sjølv om det er eit par dagar før. Her i Thailand er det omtrent utan meining å feire solsnu. Her er det berre ca. 1 time forskjell på vinter og sommar når det gjeld dagslengda.

Denne veka har vore litt prega av at Lars og Marie skal til Norge på ferie kommande tirsdag. Det førte bl.a. til at alle i staben vart invitert ut til på middag (buffè) på torsdag kveld. Derfor vert det nok eit bilde der vi er "på by'n" og får oss mat.

På gudstenesta i dag tok Lars oss fram etterpå og gjorde folk oppmerksom på at det var siste gudstenesta han hadde sammen med oss før dei drog på ferie.

Elles er både Manee og husmor etter kvart meir og meir opptekne av turen som nærmar seg for dei. Når neste blogg skal skrivast, er dei på veg til flyplassen. På bildet studerer vi visa som Manee hadde fått same dag i Bangkok. Vi håpar på lagleg ver dei dagane dei skal vere hos oss (frå 18.-24.juli).

Ha ei god veke!

Ingen kommentarer: