søndag, juli 08, 2007

Vikarprest på plass

Sist helg kom Carl Tråen for å fungere som vikarprest i sommar til Lars er tilbake i slutten av august. Han fekk alt første veka 3 bryllaup, det siste den 7. i 7. 07 i Redemptourist Senter sitt kapell der vi har gudsteneste siste søndag i kvar månad. Med ca. 60 gjester var det eit stort bryllaup her.

Elles starta veka som vi skreiv sist om, i Bangkok. Vi skulle også på eit sjukebesøk på eit av sjukehusa der. Vi kom litt for tidleg første gongen, og då var det jo berre å gå inni eit av dei nærliggande kjøpesentra og "slå i hel" tida litt med kaffi og shopping, som det visst heiter. Litt godt at no har vi ikkje plass til meir i bagasjen. Skal vere glad vi får med det vi har. Vi tok i utgangspunktet altfor mykje med oss då vi reiste.

De som har følgd litt med på bloggen vår skjønar nok at det vi er med på og opplever er litt anna enn berre å gå ut og ete og/eller dra på hyggelege turar (korte eller lange). Noko av det som skjer kvar veke, er barnegruppa torsdagar mellom kl.17.00 og 19.00. Bildet viser William, Jessica og Chris viser stolt bilde dei laga i lag med Anne Grete på gruppa denne veka. Slike stunder er jo veldig kjekke å tenke tilbake på, om dei av og til tyktest travle nok mens dei stod på. For eigen del må eg legge til at besøk på ulike sjukehus om laurdagane med risengrynsgraut, har gitt meg mange gode minne, sjølv om ein etter ein slik runde også kan vere nokså tappa. Men utan ansvar for små barn som krev sitt også etter arbeidstid, har vi jo berre oss sjølve å tenke på.

Rart at neste blogg vert den siste herifrå, men slik er det no med denne tida då!

Ha ei god veke!

Ingen kommentarer: